Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10933      
Kabul Tarihi : 24.03.2016
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Biber – Dondurulmuş
Başlık (İng) : Pepper- Frozen
Kapsam : Bu standard, dondurulmuş biberi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers the frozen pepper.
Yerini Aldığı : TS 10933 :1993;  TS 10933/T1 :2001;  
Yararlanılan Kaynak : 1. Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157 2. CEMEROĞLU B. ve ACAR J. (1986), Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Gıda Teknolojisi Derneği - Yayın No:6. 3. Türk Gıda Kodeksi Hızlı Dondurulmuş Gıdalar Tebliği, 18.10.2014-29149
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.20 Sebzeler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 7999 :1990;  TS 5391 :1987;  TS EN ISO 16654 :2003;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 11290-1 :1997;  TS ISO 763 :2015;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-