|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 3522
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.04.2015
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Ekmek Mayası |
Başlık (İng) :
|
Baker's Yeast |
Kapsam :
|
Bu standard ekmek mayasını kapsar. Diğer mayaları kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to bakers yeast.It does not apply to other yeast. |
Yerini Aldığı :
|
TS 3522 :1992; |
Tadil Eden :
|
TS 3522/T1 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1 - Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157
2- Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği 04.01.2012-2012-2 |
ICS Kodu :
|
67.220.20 Gıda Katkıları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 382 :2011; TS 545 :1967; TS 2104 :1975; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
16 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|