Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 3522      
Kabul Tarihi : 2.04.2015
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Ekmek Mayası
Başlık (İng) : Baker's Yeast
Kapsam : Bu standard ekmek mayasını kapsar. Diğer mayaları kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to bakers yeast.It does not apply to other yeast.
Yerini Aldığı : TS 3522 :1992;  
Tadil Eden : TS 3522/T1 :2017;  
Yararlanılan Kaynak : 1 - Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157 2- Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği 04.01.2012-2012-2
ICS Kodu : 67.220.20 Gıda Katkıları
Atıf Yapılan STD : TS 382 :2011;  TS 545 :1967;  TS 2104 :1975;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 16
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-