Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 7474      
Kabul Tarihi : 18.02.2016
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gofret
Başlık (İng) : Wafers
Kapsam : Bu standard gofreti kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers wafers
Yerini Aldığı : TS 7474 :2003;  TS 7474/T2 :2008;  TS 7474/T1 :2005;  TS 7474/T3 :2014;  
Tadil Eden : TS 7474 /T1 :2022;  
Yararlanılan Kaynak : - Hoseney C. 1994, Principles of Cereals Science and Technology, 2nd Ed. AACC Publications. St. Paul, MN, USA. 378 Pages. - Pomeranz Y. 1988, Wheat Chemistry and Technology, 3rd Ed. AACC Publications. St. Paul, MN, Usa, Vol I. 514 pages, Vol. II 562 pages. - Martin D.J. and Wrigley, C.W. 1991. Cereals International. AACC Publications, St. Paul, MN. USA. 495 pages. - Elgün A. ve Ertugay Z. 1990. Tahıl işleme Teknolojisi. Atatürk Ü. Z. F. Yayınları, 493. sayfa. - Faridi,H. and Faubion. J. 1985. Wheat and Uses Around the World. AACC. Publications. ST. Paul MN. 292 Pages - Booth, G.R. 1990. Snack Food. An AVI Book. Published by Van Nostrand Reinhold. NY. 401 pages.
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS EN ISO 712 :2012;  TS 2104 :1975;  TS 2383 :2010;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS ISO 4831 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-