|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7474
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.02.2016
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gofret |
Başlık (İng) :
|
Wafers |
Kapsam :
|
Bu standard gofreti kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers wafers |
Yerini Aldığı :
|
TS 7474 :2003; TS 7474/T2 :2008; TS 7474/T1 :2005; TS 7474/T3 :2014; |
Tadil Eden :
|
TS 7474 /T1 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- Hoseney C. 1994, Principles of Cereals Science and Technology, 2nd Ed. AACC Publications. St. Paul, MN, USA. 378 Pages.
- Pomeranz Y. 1988, Wheat Chemistry and Technology, 3rd Ed. AACC Publications. St. Paul, MN, Usa, Vol I. 514 pages, Vol. II 562 pages.
- Martin D.J. and Wrigley, C.W. 1991. Cereals International. AACC Publications, St. Paul, MN. USA. 495 pages.
- Elgün A. ve Ertugay Z. 1990. Tahıl işleme Teknolojisi. Atatürk Ü. Z. F. Yayınları, 493. sayfa.
- Faridi,H. and Faubion. J. 1985. Wheat and Uses Around the World. AACC. Publications. ST. Paul MN. 292 Pages
- Booth, G.R. 1990. Snack Food. An AVI Book. Published by Van Nostrand Reinhold. NY. 401 pages. |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS EN ISO 712 :2012; TS 2104 :1975; TS 2383 :2010; TS EN ISO 3696 :1996; TS EN ISO 6579 :2005; TS ISO 4831 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|