|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4641
|
|
Kabul Tarihi :
|
26.11.1985
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Balıkları dondurarak muhafaza kuralları |
Başlık (İng) :
|
Principles for the Storage of Frozen Fishes |
Kapsam :
|
Bu standard,insan yiyeceği olrak kullanılacak tatlısu ve deniz balıkları ile balık fletolarının gemide ve karada Plden geçirilmesine,dondurulmasına,depolama tekniklerine, donmuş ve soğuk muhafaza depolarına yerleştirilmelerine, taşınmalarına,çözülmelerine,parakende satış kabinlerine yerleştirilmeleriyle ilgili genel esasları kapsar... |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the principles of freezing, storage techniques, location to frozen and cold storage places, carriage, melting and placement to marketing places of fresh water and sea fish and fillets which will be used as human food. |
Yararlanılan Kaynak :
|
Anonim, 1978 Utilization of Marine Products. Overseas Technical Cooperation Agency, Goverment of Japan, Anonim, 1978 Recommended International Code of Practice for Frozen Fish. FAO, Kreuzer, R.1973 Fisnery Products.FAO |
ICS Kodu :
|
67.020 Gıda Sanayi Prosesleri ; 67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4641 :1985 (TS 3908);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
19 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|