Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 12504      
Kabul Tarihi : 19.11.2018
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Turunç reçeli
Başlık (İng) : Sour Orange Jam
Kapsam : Bu standart, turunç reçelini kapsar. Düşük enerjili turunç reçelini kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard is specify to sour orange jam
Yerini Aldığı : TS 12504 :1998;  
Yararlanılan Kaynak : [1] Türk Gıda Kodeksi Reçel, Jöle, Marmelat ve Tatlandırılmış Kestane Püresi Tebliği (Tebliğ No: 2006/55) [2] Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (31.12.2011, 28157) [3] Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013, 28693).
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.080.10 Meyveler ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1728 ISO 1842 :2001;  TS 2104 :1975;  TS 2664 :2007;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 3958 :2010;  TS 4890 :1986;  TS 6178 ISO 7466 :2002;  TS 11359 :1994;  TS ISO 21527-1 :2012;  TS ISO 22855 :2014;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-