|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12504
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.11.2018
|
Hazırlık Grubu :
|
TK-15: Gıda ve Ziraat Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Turunç reçeli |
Başlık (İng) :
|
Sour Orange Jam |
Kapsam :
|
Bu standart, turunç reçelini kapsar. Düşük enerjili turunç reçelini kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard is specify to sour orange jam |
Yerini Aldığı :
|
TS 12504 :1998; |
Yararlanılan Kaynak :
|
[1] Türk Gıda Kodeksi Reçel, Jöle, Marmelat ve Tatlandırılmış Kestane Püresi Tebliği (Tebliğ No: 2006/55)
[2] Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği (31.12.2011, 28157)
[3] Türk Gıda Kodeksi Gıda Katkı Maddeleri Yönetmeliği (30.06.2013, 28693). |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.080.10 Meyveler ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1728 ISO 1842 :2001; TS 2104 :1975; TS 2664 :2007; TS EN ISO 3696 :1996; TS 3958 :2010; TS 4890 :1986; TS 6178 ISO 7466 :2002; TS 11359 :1994; TS ISO 21527-1 :2012; TS ISO 22855 :2014; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
98,00 TL + %8 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|