|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 23036-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.09.2021
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zinciri mikrobiyolojisi - Balık ve balıkçılık ürünlerinde Anisakidae L3 larvalarının saptanması için yöntemler - Bölüm 1: UV-pres yöntemi |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the detection of Anisakidae L3 larvae commonly found in marine
and anadromous fishes. The method is applicable to fresh fish and/or frozen fish, as well as lightly
processed fish products, such as marinated, salted or cold smoked.
This method is applicable to quantifying parasitic infections by estimating the number of parasites in
the fish musculature.
This method does not apply to determining the species or genotype of detected parasites. Final
identification is made by morphological and/or molecular methods. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 23036-1:2021 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 23036-1-EQV; ISO 23036-1-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Renkli |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
22 |
Fiyatı :
|
60,00 EURO (2.192,77 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|