Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri |< << >> >|
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 23036-1      
Kabul Tarihi : 30.09.2021
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda zinciri mikrobiyolojisi - Balık ve balıkçılık ürünlerinde Anisakidae L3 larvalarının saptanması için yöntemler - Bölüm 1: UV-pres yöntemi
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain - Methods for the detection of Anisakidae L3 larvae in fish and fishery products - Part 1: UV-press method
Kapsam :
Kapsam (İng) : This document specifies a method for the detection of Anisakidae L3 larvae commonly found in marine and anadromous fishes. The method is applicable to fresh fish and/or frozen fish, as well as lightly processed fish products, such as marinated, salted or cold smoked. This method is applicable to quantifying parasitic infections by estimating the number of parasites in the fish musculature. This method does not apply to determining the species or genotype of detected parasites. Final identification is made by morphological and/or molecular methods.
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 23036-1:2021
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 23036-1-EQV; ISO 23036-1-EQV
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Renkli
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 22
Fiyatı : 60,00 EURO  (2.192,77 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-