|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6182
|
|
Kabul Tarihi :
|
6.12.1988
|
Konfirme Tarihi : |
21.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve, sebze ve mamulleri-Kurşun miktarı tayini alevsiz atomik absorpsiyon spektrometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Fruits, Vegetables and Derived Products-Determination of Lead Content-Flameless Atomic Absorption Spectrometric Method |
Kapsam :
|
Bu standard, meyve, sebze ve mamullerinde alevsiz atomik absorpsiyon spektrometre ile kurşun miktarı tayin metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the determination of lead content by flameless atomic absorption spectrometric method in fruits, vegetables and derived products. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 6633:1984 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 6633 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 6633 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|