|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 14332
|
|
Kabul Tarihi :
|
2.12.2004
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda maddeleri - Eser elementlerin tayini - Deniz ürünlerinde mikrodalga parçalanmasından sonra grafit fırınlı atomik absorpsiyon spektrometri (gfaas) ile arsenik tayini |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - Determination of trace elements - Determination of arsenic in seafood by graphite atomic absorption spectrometry (GFAAS) after microwave digestion |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the determination of arsenic in seafood by graphite furnace atomic absorption spectrometry (GFAAS) after microwave digestion [1], [2]. The collaborative study has included food having an arsenic content ³ 2 mg/kg dry matter. Specific foodstuffs for which European Standards exist are excluded from the scope of this horizontal document. It is the task of the analyst to review if vertical documents exist. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 14332:2004 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 14332:2004-EQV |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
0 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|