|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI (Direktif :2006/42/EC)
|
TS No :
|
TS EN 12505+A1
|
|
Tercüme Tarihi :
|
25.11.2014
|
Kabul Tarihi :
|
2.03.2010
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda işleme makinaları - Yemeklik sıvı ve katı yağların işlenmesinde kullanılan santrifüj makinaları-Güvenlik ve hijyen kuralları |
Başlık (İng) :
|
Food processing machinery- Centrifugal machines for processing edible oils and fats- Safety and hygiene requirements |
Kapsam :
|
Bu standard, plânlanan şekilde ve imalâtçının öngördüğü şartlarda kullanıldığında, Madde 4’te verilen ve risk değerlendirmesiyle (EN 1050’ye bakınız) tanımlandığı gibi, yemeklik sıvı ve katı yağların işlenmesinde kullanılan santrifüj makinaları ilgili bütün önemli tehlikeleri kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This Standard covers all significant hazards as identified by risk assessment (see EN 1050), which
are listed in clause 4 of this standard, relevant to centrifuges for processing edible oils and fats, when they are
used as intended and under the conditions foreseen by the manufacturer. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN 12505 :2002; |
Tadil Edilen :
|
TS EN 12505 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 12505:2000+A1:2009 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN 12505:2000+A1:2009-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN 12505:2000+A1:2009 |
ICS Kodu :
|
67.260 Gıda Sanayi Alet ve Makinaları |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN 614-1 :2007; TS EN 60204-1 :2011; TS 3033 EN 60529 :1997; TS EN ISO 11688-1 :2011; TS EN ISO 3744 :2011; TS EN ISO 4871 :2010; TS EN ISO 13849-1 :2008; TS EN ISO 13850 :2009; |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
38 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|