Standard Arama
Sisteme Giriş
Standard Detayı
Geri
|<
<<
>>
>|
TÜRK STANDARDI
TS No :
TS 1620
Kabul Tarihi :
18.02.2016
Hazırlık Grubu :
TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu :
U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık :
Makarna
Başlık (İng) :
Macaroni
Kapsam :
Bu standard makarnayı kapsar.
Kapsam (İng) :
This standard covers macaroni.
Yerini Aldığı :
TS 1620
:2002;
TS 1620/T1
:2005;
TS 1620/T2
:2005;
TS 1620/T3
:2014;
Tadil Eden :
TS 1620/T1
:2017;
TS 1620/T2
:2021;
Yararlanılan Kaynak :
- Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği 29.12.2011-28157 - Türk Gıda Kodeksi Makarna Tebliği 05.03.2002-24686 - Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği 29.12.2011-28157
ICS Kodu :
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD :
TS EN ISO 3696
:1996;
TS 545
:1967;
TS 2104
:1975;
TS EN ISO 712
:2012;
TS EN 14122
:2014;
TS EN 14152
:2014;
TS EN 15891
:2011;
TS 6156
:1988;
TS 5804
:1988;
TS ISO 21527-2
:2014;
TS EN ISO 6579
:2005;
TS EN ISO 24333
:2012;
TS EN 12955
:2003;
TS EN ISO 6869
:2001;
TS 11732
:1995;
TS EN 12821
:2010;
Cen/Cenelec :
-
Dili :
tr
Renk Durumu :
Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu :
Yürürlükte
Sayfa Sayısı :
13
Fiyatı :
185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)
-