|
Standard Detayı
|
Geri
|<
<<
>>
>|
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN 17266
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.03.2020
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda Maddeleri - Elementlerin ve kimyasal türlerinin belirlenmesi - Temel cıva analizi ile deniz ürünlerinde organomerkürün belirlenmesi |
Başlık (İng) :
|
Foodstuffs - Determination elements and their chemical
species - Determination of organomercury in seafood by
elemental mercury analysis |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies a method for the determination of organomercury in seafood by elemental mercury analysis. |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN 17266:2019 |
ICS Kodu :
|
67.120.30 Balık ve Balıkçılık Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
52,00 EURO (1.900,40 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|