Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4828 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 2130 Baharat-Yabancı madde tayini 15.12.198767.220.10
TS 2133 Baharat-Asitte çözünmeyen kül miktarı tayini 10.11.198767.220.10
TS 4805 Peyniraltı suyu peyniri (lor)- Kurumadde miktarı tayini- (referans metot) 22.04.198667.100.30
TS 7704 Süt esaslı çocuk besinleri-Yağ miktarı tayini-Rose gottlieb metodu (referans metod) 12.12.198967.100.10
TS 1743 Et ve et mamulleri rutubet miktarı tayini 04.11.197467.120.10
TS 1279 Antepfıstığı - Kabuklu 21.12.200667.080.10
TS EN 14481 Gıda maddeleri ile temas eden materyal ve maddeler - Plastikler - Yağ temasının tespiti için test yöntemleri 28.01.200467.250
TS EN 10334 Paketleme için çelik - İnsan ve hayvan tüketimi için gıda maddeleri, ürünler ve içkiler ile temas etmesi tasarlanan esnek çelik ürünler - Kalaysız çelik (blackplate) 16.02.200667.250
TSE CEN/TS 13130-21 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 22 plastiklerde epikloronidrin tayini 16.02.200667.250
TS EN ISO 6465 Baharat- Kimyon (cuminum cyminum l.) - Özellikler 13.07.201067.220.10
TS EN 12393-3 Bitkisel kökenli gıdalar -GC veya LC-MS/MS kullanarak pestisit kalıntılarının tayini için çoklu kalıntı yöntemleri - Bölüm 3: Tayin ve doğrulama deneyleri 13.02.201467.050
TS EN 15664-1+A1 Metalik maddelerin içme ve kullanma suları üzerinde etkisi - Metal salınımını değerlendirme için dinamik donanım deneyi - Bölüm 1: Tasarım ve işletme 13.02.201467.250
TS EN 1186-8 Gıda maddeleri ile temas eden madde ve malzemeler – Plastikler – Bölüm 8: Ürün doldurma ile zeytinyağına toplam migrasyon için deney yöntemleri 07.09.201567.250
TS EN ISO 12966-3 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Yağ asitleri metil esterlerinin gaz kromotografisi-Bölüm 3:Trimetilsulfonim hidroksit (TMSH) kullanılarak metil esterlerinin hazırlanması 09.12.201667.200.10
TSE CEN/TS 15634-5 Gıda maddeleri - Moleküler biyolojik yöntemlerle gıda allerjenlerinin tayini - Bölüm 5: Hardal (Sinapis alba) and soya (Glycine max) - Pişmiş sosiste gerçek zamanlı PCR’ la spesifik DNA dizisinin kaltitatif olarak belirlenmesi 09.12.201667.120.10
TS 8881 Baharat-Acı kırmızı biber-Skovil indeksi tayini 05.03.199167.220.10
TS 1565 Çay-Suda çözünen kül ve suda çözünmeyen kül tayini 01.03.199067.140.10
TS 2532 Peynir numune alma sondaları (boyutlar ve özellikler) 03.02.197767.260
TS ISO 5564 Kara biber ve beyaz biber, bütün veya öğütülmüş - Piperin içeriğinin tayini - Spektrofotometrik yöntem 27.11.200267.220.10
TS EN ISO 8442-8 Gıda maddeleri ile temas eden malzemeler ve takımlar- çatal, kaşık, bıçak ve sofra takımları - bölüm 8: Gümüş sofra ve dekoratif takımlar için özellikler 19.01.200667.250
TS 13551/T1 Limon sosu 13.02.201467.080.10
TS 8444/T1 Lokum 29.04.201467.180.10
TS 1817 Ayva 02.04.201567.080.10
TS ISO 763 Meyve ve sebze mamulleri- Hidroklorik asitte çözünmeyen kül tayini 23.10.201567.080.01
TSE ISO/TS 2963 Peynir ve işlem görmüş peynir ürünleri- Sitrik asit muhtevası tayini-Enzimatik metot 23.10.201567.100.30
TS EN 13708 Gıda maddeleri - Kristal şeker içeren gıda maddelerinin ışınlanıp ışınlanmadığının ESR spektroskopisi ile belirlenmesi 28.04.202267.050
TS 13904/T1 Türk Kahvesi Pişirme Kuralları 04.03.202467.140.20
TS 8866 Kazein ve kazeinatlar-Protein tayini-Referans metot 28.02.199167.100.10
TS 2131 ISO 928 Baharat ve çeşni veren bitkiler- Toplam kül tayini 30.01.200167.220.10
TS 13286 Yaş meyve ve sebze - Karışık ambalajlama kuralları 22.05.200767.080.10
TS 13286 Yaş meyve ve sebze - Karışık ambalajlama kuralları 22.05.200767.080.20
TS EN ISO 9936 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Yüksek performanslı sıvı kromatografi ile tokoferol ve tokotrenol içeriğinin tayini 12.10.200667.200.10
TS EN 14185-2 Yağ içermeyen gıdalar- N-Metilkarbamat kalıntılarının tayini-Bölüm 2: Diatome topraklı kolon üzerinden temizlik yapılan hplc yöntemi 12.10.200667.050
TS 12481-5 Plastikler- Gıdalarla temas eden - Bölüm 5 - Polipropilen özellikler  67.250
TS 13143/T2 Gıdalar - Glutensiz veya çok düşük glutenli 30.09.201967.060
TS 1510 Tahıllar ve baklagiller-Öğütülmüş ürünlerden numune alma 06.03.197467.060
TS 353/T2 Balık konserveleri 30.10.201467.120.30
TS 1469/tst T2 Enginar konservesi  67.080.20
TS 13208/T2 Tas kebabı konservesi - Hazır yemek 18.12.201767.120.10
TS 9974/tst T2 Taze bakla-Dondurulmuş  67.080.20
TSE K 516/T1 Dondurulmuş Küp Soğan 29.09.202167.080.20
TS EN 14105 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Serbest ve toplam gliserol muhtevası ile mono, di ve trigliserit muhtevasının tayini 15.02.202167.200.10
TS EN 17521 Gıda maddeleri - SPE temizleme ve HPLC-MS/MS ile domates, buğday ve ayçiçeği tohumlarında Alternaria toksinlerinin belirlenmesi 30.09.202167.050
TS 5668 Yağsız süt, peynir altı suyu ve yayık altı-Yağ miktarının gravimetrik olarak tayini (referans metot) 29.03.198867.100.10
TS ISO 7543-1 Kırmızı biber ve kırmızı biber yağ reçineleri - Toplam kapsaisinoit içeriğinin tayini - Bölüm 1: Spektrometrik yöntem 28.01.200467.220.10
TS ISO 1743 Glikoz şurubu - Kuru madde içeriği tayini - Kırılma indisi yöntemi 17.02.200467.180.20
TS EN ISO 8442-6 Gıda maddeleri ile temas eden malzemeler ve takımlar - Çatal, kaşık, bıçak ve sofra takımları - Bölüm 6: Lâklanmış, parlak gümüş kaplı sofra takımları 19.01.200667.250
TS EN ISO 948 (Eski no: TS 2109) Baharat-Numune alma kuralları 01.03.199067.220.10
TS 4179 Buğday unu-Yaş gluten (öz) tayini 06.03.198467.060
TS 2995 Meyve ve sebzeler-Soğuk hava depolarındaki fiziksel koşullar tarifler ve ölçme 16.02.197867.080.01
12345678910...