Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4895 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 10275 Bitkisel minarin(az yağlı bitkisel margarin) 22.04.199267.200.10
TS 7059 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Birim hacim kütlesinin tayini (havada) 17.05.198967.200.10
TS prEN 1988-1 Gıda maddeleri-Sülfat tayini-Bölüm 1: Optimize edilmiş monier-Williams metodu 04.11.199767.040
TS ISO 7002 Tarımsal gıda ürünleri-Bir partiden numune almak için standard metot planı 18.03.199867.020
TS ISO 7543-1 Kırmızı biber ve kırmızı biber yağ reçineleri - Toplam kapsaisinoit içeriğinin tayini - Bölüm 1: Spektrometrik yöntem 28.01.200467.220.10
TS ISO 1743 Glikoz şurubu - Kuru madde içeriği tayini - Kırılma indisi yöntemi 17.02.200467.180.20
TS ISO 15598 Çay-Ham lif içeriğinin tayini 05.03.200367.140.10
TS ISO 5530-3 Buğday unu-Hamurun fiziksel karakteristikleri-Bölüm 3:Valorigraf kullanılarak su absorpsiyonu ve reolojik özelliklerinin tayini 19.03.200367.060
TS EN ISO 7208 Yağsız süt, peynir altı suyu ve yayık ayranı- Yağ muhtevasının tayini- Gravimetrik metot (referans metot) 19.01.201067.100.10
TS ISO 16050/T1 (Numara Tadili: TS EN ISO 16050) Gıda maddeleri - Hububat, sert kabuklu yemiş ve bunlardan üretilmiş ürünler içindeki aflatoksin b1 ve toplam aflatoksin (b1, b2, g1 ve g2) muhtevasının tayini - Yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi 21.02.201367.060
TS ISO 16050/T1 (Numara Tadili: TS EN ISO 16050) Gıda maddeleri - Hububat, sert kabuklu yemiş ve bunlardan üretilmiş ürünler içindeki aflatoksin b1 ve toplam aflatoksin (b1, b2, g1 ve g2) muhtevasının tayini - Yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi 21.02.201367.080.10
TS ISO 22855 Meyve ve sebze ürünleri-Benzoik asit ve sorbik asit derişimlerinin tayini-Yüksek performanslı sıvı kromatografi yöntemi 12.10.201567.080.01
TS 2668/T1 Konserve-Bitkisel sıvı yağlı patlıcan dolması-Hazır yemek 13.11.201467.080.20
TS 6528 Taze meyve ve sebzeler-Paralel yüzlü ambalajların kara nakil vasıtalarına yerleştirilmesi kuralları 14.02.198967.080.01
TS 11486 Kakule-Elettaria cardamonum (linnaeus) maton var. miniscula burkill-Kapsül halinde 22.11.199467.220.10
TS EN 14106 Katı ve sıvı yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Serbest gliserol içeriği tayini 28.01.200467.200.10
TS EN 14233 Gıdayla temas eden malzeme ve eşyalar - Plastikler - Mikrodalga ve konvansiyonel fırınla ısıtma esnasında gıda ve plastik karşılaşmasında oluşan geçiş sıcaklığının tayini 28.01.200467.250
TSE CEN/TS 13130-16 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 16: Gıda benzeştiricilerde kaprolaktam ve kapralaktam tuzu tayini 16.02.200667.250
TSE CEN/TS 13130-26 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 26: Gıda benzeştiricilerde 1-Okten ve tetrahidrofuran tayini 16.02.200667.250
TS 11149/T3 Şalgam suyu 18.04.201667.160.20
TS EN ISO 12855 Elektronik ücret toplama - Hizmet alma ile jeton doldurma arasında bilgi 05.06.201267.260
TS 6160 Kırmızı etler-Soğutma, dondurma, muhafaza, taşıma ve çözdürme kuralları 24.12.201467.120.10
tst EN 13870 Gıda işleme makinaları- Yonga kesme makinaları- Güvenlik ve hijyen şartları  67.260
TS 10443 Yufka 15.01.201867.060
TS 1330/T1 Yoğurt 02.12.202167.100.99
TS 3706/T2 Kırmızı biber - Acı, pul (yaprak) 07.02.202367.220.10
TS EN ISO 22000/A1 Gıda güvenliği yönetim sistemleri - Gıda zincirindeki kuruluşlar için şartlar - Tadil 1: İklim eylemi değişiklikleri 08.10.202467.020
TS EN ISO 17174 Moleküler biyobelirteç analizi - Tanımlanmış mitokondriyal sitokrom b ve sitokrom c oksidaz I gen segmentleri kullanılarak balık ve balık ürünlerinin DNA barkodlanması 08.10.202467.120.30
TS 3411/T3 Çekirdeksiz kuru üzüm (tadil 3) 26.01.200667.080.10
TS 890 tst T2 Yemeklik soya yağı  67.200.10
TS 1620 Makarna 18.02.201667.060
TS ISO 3632-2 Baharat - Safran (Crocus sativus linnaeus) - Bölüm 2: Deney yöntemleri 12.04.202167.220.10
TS EN 17252 Gıda Maddeleri - Acı bakla tohumlarında ve acı bakla türevli ürünlerde LC-MS / MS ile phomopsin A tayini 06.04.202267.060
TS ISO 22003-2 Gıda güvenliği - Bölüm 2: Gıda güvenliği sisteminin denetimi de dahil olmak üzere ürünlerin, süreçlerin ve hizmetlerin değerlendirilmesini ve belgelendirilmesini sağlayan kuruluşlar için gereklilikler 25.04.202367.020
TS 4708 Peynir ve eritme peynirlerinde klorür miktarı tayini (potansiyometrik titrasyon metod) 18.02.198667.100.30
TS 7502 Kazeinler ve kazeinatlar-Yanmış parçacıkların tayini 17.10.198967.100.10
TS 2290 ISO 959-1/T1 Karabiber (piper nigrum l. ) tane veya öğütülmüş, özellikler- Bölüm 1: Karabiber 02.04.201467.220.10
tst 2016106334 Tarhana Tozu  67.220.10
TS EN 17521 Gıda maddeleri - SPE temizleme ve HPLC-MS/MS ile domates, buğday ve ayçiçeği tohumlarında Alternaria toksinlerinin belirlenmesi 30.09.202167.050
TS 8327 Süt yağı - Susuz - Peroksit sayısı tayini (referans metot) 11.04.199067.100.10
TS EN 14481 Gıda maddeleri ile temas eden materyal ve maddeler - Plastikler - Yağ temasının tespiti için test yöntemleri 28.01.200467.250
TS EN 10334 Paketleme için çelik - İnsan ve hayvan tüketimi için gıda maddeleri, ürünler ve içkiler ile temas etmesi tasarlanan esnek çelik ürünler - Kalaysız çelik (blackplate) 16.02.200667.250
TSE CEN/TS 13130-21 Gıda maddeleriyle temas halindeki malzeme ve mallar- Sınırlamaya tabi plastik maddeler-Bölüm 22 plastiklerde epikloronidrin tayini 16.02.200667.250
TS 9496 Taze fasulye- Dondurulmuş 25.06.201467.080.20
TSE CWA 16814 Yoksulluk riski altındaki insanlar için beslenme açısından doğru, düşük maliyetli gıda - Genel, özel gereksinimleri ve CHANCE gıda etiketlemesi 24.12.201467.040
TS 6800/T3 Ayran 09.12.201667.100.99
TS 5135/T3 Gül reçeli 12.04.202167.080.10
TS 1018/T3 İnek sütü- Çiğ 02.07.202067.100.10
TSE K 634 Peynir Helvası 03.01.202267.180.10
TS 6525 Pirinç-Randıman tayini 14.02.198967.060
12345678910...