Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4806 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 6525 Pirinç-Randıman tayini 14.02.198967.060
TS 6533 Kahve (çiğ çekirdek) böcek yenikli çekirdek oranı tayini 14.02.198967.140.20
TS EN ISO 11212-3 Nişasta ve ürünleri- Ağır metaller muhtevası- Bölüm 3: Elektrotermal atomlaştırmalı atomik absorpsiyon spektrometrik yöntemle kurşun muhtevası tayini 28.03.200067.180.20
TS EN ISO 11212-4 Nişasta ve ürünleri - Ağır metaller muhtevası - Bölüm 4: Elektrotermal atomlaştırıcılı atomik absorpsiyon spektrometrik yöntem ile kadmiyum muhtevası tayini 28.03.200067.180.20
TS 6065 ISO 2447 Meyve ve sebze mamulleri- Kalay muhtevası tayini 02.04.200167.080.01
TS 3498 ISO 2256 Kuru nane- - özellikler 18.04.200167.220.10
TS 3498 ISO 2256 Kuru nane- - özellikler 18.04.200167.140.10
TS EN 12497 Kâğıt ve karton- Gıdalarla temas eden- Sulu ekstta cıva tayini 09.03.200667.250
TS 5669/T1 Salyangoz konservesi (dondurulmuş) 12.04.201267.120.30
TS EN 14108 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Sodyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi 05.06.200767.200.10
TS EN 14109 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Potasyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi 05.06.200767.200.10
TS 1467/T1 Konserve - Taze bamya 29.06.200967.080.20
TS 341/T1 Yemeklik zeytinyağı 12.04.201267.200.10
TS 2698/T1 Konserve - Etli taze fasulye - Hazır yemek 02.01.201467.080.20
TS 11360 Süt-Protein tayini-Amido siyahı-Protein kompleksi metodu (rutin metot) 27.04.199467.100.10
TS EN 12014-1 Gıda maddeleri - Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini - Bölüm 1: Genel kurallar 23.01.200167.040
TS 12714 Ayçiçeği çekirdeği- Çerezlik 04.04.200167.200.20
TS ISO 9648 Sorgun- Tanen muhtevasının tayini 13.04.200167.060
TS ISO 9768/T1 Çay-Su ekstraktı tayini tadil 1 18.11.200367.140.10
TS 341 Yemeklik zeytinyağı 28.04.200467.200.10
TS EN 12014-3 Gıda maddeleri- Nitrat ve/veya nitrit muhtevası tayini- Bölüm 3: Et ürünlerinin nitrat ve nitrit muhtevasının, nitratın nitrite enzimatik indirgenmesinden sonra spektrometrik tayini 09.03.200667.120.10
TS 4890/T1 Meyve ve sebze mamulleri- Çözünür katı madde miktarı tayini- Refraktometrik metot 29.04.201467.080.01
TS EN ISO 661 Hayvansal ve bitkisel yağlar-Analiz numunesinin hazırlanması (ISO 661:2003) 28.01.201567.200.10
TS ISO 15174 Süt ve süt ürünleri - Mikrobiyal pıhtılaştırıcılar - toplam süt pıhtılaştırma etkinliğinin tayini 23.10.201567.100.10
TS ISO 4121 Duyusal analizler - Nicel skala kullanım için kılavuz 23.10.201567.240
TS ISO 8196-1 Süt - Süt analizlerinde dolaylı yöntemlerin toplam doğruluğunun tarifi ve değerlendirilmesi - Bölüm 1: Dolaylı yöntemlerin analitik özellikleri 23.10.201567.100.10
TS 185/T2 Çilek 21.12.201567.080.10
TSE CEN/TS 16233-1 Gıda maddeleri-Balık etinde HPLC metoduyla ksantofil tayini- Bölüm 1- Astaksantin ve kantaksantin tayini 18.04.201667.120.30
TS EN ISO 12966-1:2014/AC Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar - Yağ asidi metil esterlerinin gaz kromatografisi - Bölüm 1: Yağ asidi metil esterlerinin modern gaz kromatografisine ilişkin kılavuz bilgiler 23.10.201567.200.10
TS 2624 Yenibahar 23.10.199067.220.10
TS EN 12546-3 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller- Ev tipi kullanım için yalıtımlı kaplar- Bölüm 3: Soğutma kalıplarının özellikleri 26.04.200267.250
TS 2383/T3 Bisküvi 18.04.201667.060
TS 591 Beyaz peynir 30.03.200667.100.30
TS EN ISO 9831 Hayvan yemleri, hayvan ürünleri ve dışkı veya idrar - Brüt ısıtıcı değerinin tayini - Kalorimetrik 28.01.200467.120.01
TS EN ISO 18330 Süt ve süt ürünleri - Antimikrobiyal kalıntıların tespiti için immunoassayler veya reseptör assaylerin standardize tanımlamaları için kılavuzlar 28.01.200467.100.01
TS EN 1104 Kağıt ve karton- Gıdalarla temas eden- Antimikrobik maddelerin transferlerinin tayini 09.03.200667.250
TS 3075 İç fındık 05.06.201267.080.10
TS 143/T2 Mercimek (kabuklu ve iç) 29.04.201067.060
TS 3686 Elma suyu konsantresi 19.07.201267.160.20
TS 12383/T1 Domates konservesi 30.10.201467.080.20
TS 13358/T1 Lor peyniri 30.10.201467.100.30
TS EN 14152 Gıda maddeleri - Yüksek performanslı sıvı kromatografisi ile B2 vitamini tayini 21.04.201567.050
TS EN ISO 6883 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar-Klasik birim hacim kütlesinin tayini (havadaki litre ağırlığı) 12.01.201667.200.10
TS EN ISO 7971-2 Tahıllar - Yığın yoğunluğunun (kütle/hektolitre) tayini - Bölüm 2: Uluslararası standard cihaza atıfla ölçme cihazları için izlenebilirlik yöntemi 29.04.201967.060
TS EN ISO 20647 Bebek maması ve yetişkin beslenmesi -Toplam iyot tayini - İndüktif olarak eşleşmiş plazma kütle spektrometresi (ICP-MS) 09.11.202067.050
TS 4679 Süt tozunda titre edilebilir asitlik tayini (referans metod) 21.01.198667.100.10
TS 4422 ISO 6486-2 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller- Seramik kaplar, cam seramik kaplar ve cam yemek kapları- Açığa çıkan kurşun ve kadmiyum- Bölüm 2: Müsaade edilebilir sınır değerler 24.04.200267.040
TS 4422 ISO 6486-2 Gıdalarla temas eden madde ve mamuller- Seramik kaplar, cam seramik kaplar ve cam yemek kapları- Açığa çıkan kurşun ve kadmiyum- Bölüm 2: Müsaade edilebilir sınır değerler 24.04.200267.250
TS 1135 Tahıl ve tahıl mamulleri-Rutubet miktarı tayini (rutin referens metot) 19.03.199167.060
TS 2621 Karanfil 23.10.199067.220.10
12345678910...