Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
ICS Kod Bilgileri
<< ICS Kod Listesi
ICS Kod : 67
ICS Ad: GIDA TEKNOLOJİSİ
Açıklama :
ICS Ad (İngilizce) : FOOD TECHNOLOGY
Açıklama (Eng) :
ICS koduna ait 4796 standard bulunmakta
Standardlar
 TS NoBaşlıkKabul TarihiICS Kodu
TS 6525 Pirinç-Randıman tayini 14.02.198967.060
TS 6533 Kahve (çiğ çekirdek) böcek yenikli çekirdek oranı tayini 14.02.198967.140.20
TS EN ISO 11212-3 Nişasta ve ürünleri- Ağır metaller muhtevası- Bölüm 3: Elektrotermal atomlaştırmalı atomik absorpsiyon spektrometrik yöntemle kurşun muhtevası tayini 28.03.200067.180.20
TS EN ISO 11212-4 Nişasta ve ürünleri - Ağır metaller muhtevası - Bölüm 4: Elektrotermal atomlaştırıcılı atomik absorpsiyon spektrometrik yöntem ile kadmiyum muhtevası tayini 28.03.200067.180.20
TS ISO 3726 Çözünebilir kahve-Düşük basınç altında 70 c'da kütle kaybı tayini 15.02.200167.140.20
TS 6065 ISO 2447 Meyve ve sebze mamulleri- Kalay muhtevası tayini 02.04.200167.080.01
TS 7573/tst T1 Meyve, sebze ve mamulleri-Çinko tayini-Atomik absorbsiyon spektrometrik metot  67.080.01
TS 7897/T1 Konserve-Bitkisel sıvı yağlı türlü 13.11.201467.080.20
TS 1620/T3 Makarna 25.06.201467.060
TS EN 12393-1 Bitkisel kökenli gıdalar - GC veya LC-MS/MS kullanarak pestisit kalıntılarının tayini için çoklu kalıntı yöntemler - Bölüm 1: Genel kurallar 20.04.201567.050
TS ISO 11866-1 Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 1: 4-4- Metilumbelliferil b-D- Glukuronit (MUG) kullanılan en muhtemel sayı tekniği 23.10.201567.100.01
TS ISO 11866-2 Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 2: Membran kullanılarak 44 °C'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.01
TS ISO 6611 Süt ve süt ürünleri-Küf ve/veya mayaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-25 °c'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.10
TS ISO 6730 Süt-Psikrotrofik mikroorganizmaların koloni oluşturan birimlerinin sayımı-6,5 °C'da koloni sayım tekniği 23.10.201567.100.10
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.140.20
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.060
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.080.20
TS EN 16618 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile akrilamit tayini (LC-ESI-MS/MS) 23.10.201567.050
TS EN 16619 Gıda analizleri - Gıdalarda gaz kromatografi kütle spektometresi (GC-MS) kullanılarak benzo[a]pyrene, benz[a]anthracene, chrysene and benzo[b]fluoranthene tayini 23.10.201567.050
TS 13693 Antepfıstığı-Kırmızı Kabuklu 24.03.201667.080.10
TSE K 602 Vejetaryenler veya veganlar için uygun gıdalar - Gıda bileşenleri - Etiketleme için tanım ve teknik kriterler 29.09.202167.040
TS ISO 11056 Duyusal analiz - Yöntembilim - Şiddet tahmin yöntemi 30.09.202167.240
TS 11735 Çocuk maması analiz metotları-E vitamini tayini -Sıvı kromatografik metot 12.04.199567.100.10
TS 3498 ISO 2256 Kuru nane- - özellikler 18.04.200167.140.10
TS 3498 ISO 2256 Kuru nane- - özellikler 18.04.200167.220.10
TS EN 12497 Kâğıt ve karton- Gıdalarla temas eden- Sulu ekstta cıva tayini 09.03.200667.250
TS 5669/T1 Salyangoz konservesi (dondurulmuş) 12.04.201267.120.30
TS EN 14108 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Sodyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi 04.06.200767.200.10
TS EN 14109 Hayvansal ve bitkisel yağ türevleri - Yağ asidi metil esterleri (yame) - Potasyum muhtevası tayini - Atomik absorpsiyon spektrometri yöntemi 05.06.200767.200.10
TS 1205/T1 Taze biber 13.03.200867.080.20
TS ISO 5507 Yağlı tohumlar, bitkisel sıvı ve katı yağlar-Adlandırma 02.03.201067.200.20
TSE ISO/TS 3632-1 Safran (crocus sativus linnaeus)bölüm 1: Özellikler 26.01.201067.220.10
TS 4489 Peynir- Nitrat ve nitrit tayini- Kadmiyum indirgeme ve fotometri metodu 08.04.198567.100.30
TS ISO 8128-2 Elma suyu, elma suyu konsantreleri ve elma suyu içeren içecekler-Patulin tayini-Bölüm 2-İnce tabaka kromatografisi metodu 18.03.199767.160.20
TS prEN 1988-2 Gıda maddeleri sülfit tayini-Bölüm 2: Enzimatik metot 11.11.199767.040
TS EN 12396-1 Yağsız gıdalar- Ditiyokarbamat ve tiuram disülfür kalıntılarının tayini- Bölüm 1: Spektrometrik metot 11.05.200167.050
TS EN ISO 8442-7 Gıda maddeleri ile temas eden malzemeler ve takımlar - çatal-Kaşık,bıçak ve sofra takımları - Bölüm 7: Gümüş ve diğer kıymetli metaller ve alaşımlarından imal edilen çatal, kaşık, bıçak ve sofra takımı için özellikler 19.01.200667.250
TS 12325/T1 Tavuk parça etleri-But 21.04.200567.120.20
TS EN 14333-2 Yağsız gıdalar - Benzimidazol fungisitleri karbendazim, tiyobendazol ve benomil (karbendazim gibi) bölüm 2: Hplc metoduyla jel permeation kromatografi temizliği 31.03.200567.080.01
TS EN 14944-1 İnsan tüketiminesunulan suda sertlik yapan ürünlerin etkisi - Deney yöntemleri - Bölüm 1: Duyusal özellikler üzerinde iüretim sırasında oluşan ürünlerin etkisi 12.10.200667.250
TS EN 15054 Yağ içermeyen gıdalar - Klormequat ve mepiquat'ın tayini - Lc-Ms yöntemi 12.10.200667.050
TS EN ISO 12966-2 Hayvansal ve bitkisel katı ve sıvı yağlar- Yağ asitleri metil esterlerinin gaz kromotografisi-Bölüm 2:Yağ asitleri metil esterlerinin hazırlanması 22.11.201167.200.10
TS EN 16466-1 Sirke-Asetik asit ve suyun izotopik analizleri-Bölüm 1:Asetik asidin 2H-NMR analizleri 12.06.201367.220.10
TS EN 17203 Gıda analizleri - Gıdalarda sıvı kromatografi tandem kütle spektrometri ile sitrinin tayini (LC-C43MS/MS) 09.11.202067.050
TS EN ISO 34101-4 Sürdürülebilir ve izlenebilir kakao - Bölüm 4: Sertifika düzenleri için gereksinimler (ISO 34101-4: 2019) 19.03.202067.140.30
TS ISO 1446/Amd 1 Kahve (çiğ çekirdek) - Rutubet muhtevasının tayini - Temel referans metot - Tadil 1 12.04.202167.140.20
TSE K 362/T3 Laktoz Monohidrat Tozu (Yenilebilir) - Gıda Sanayinde Kullanılan 06.04.202167.100.10
TS 6473 Meyve, sebze ve mamulleri-Uçucu asitlik tayini 07.02.198967.080.01
TS 1746 ISO 936 Et ve et ürünleri- Toplam kül tayini 15.02.200167.120.10
TS 774 Sofralık zeytin 17.03.199267.080.10
12345678910...