Tazele Standard Detayı ()
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 12824      
Kabul Tarihi : 17.04.2002
İptal Tarihi : 10.03.2005
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi- Salmonella aranması için yatay yöntem
Başlık (İng) : Microbiology of food and animal feeding stuffs- Horizontal method for the detection of Salmonella
Kapsam : Bu standard, Salmonella aranması için bir yatay yöntemi kapsar. Bu standard giriş kısmında tartışılan sınırlamalar çerçevesinde hayvan yemlerine veya insanlar tarafından tüketilmesi amaçlanan gıdalara uygulanır. İnkübasyon sıcaklığı (35 C veya 37 C) ilgili taraflar arasında anlaşmayla belirlenir ve bu durum deney raporunda belirtilir.
Kapsam (İng) : This Europan Standard specifies a horizontal method to the detection of Salmonella. Subject to the limitations discussed in the introduction, this European Standard is applicable to products intended for human consumption o feeding of animals. The incubation temperature (35 C or 37 C) is subject to agrrement by the parties concerned and is specified in the test report.
Yerini Aldığı : TS 7438 ISO 6579 :1996;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 6579 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : EN 12824:1997
Uluslararası Karşılıklar : ISO 6579-NEQ; EN 12824--; BS EN 12824-EQV; NF V08-013-EQV; DIN EN 12824-EQV; NF EN 12824-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 12824
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Atıf Yapılan STD : TS 7894 ISO 7218 :2001 (ISO 7218);;  TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001 (ISO 6887);;  TS EN ISO 6579 :2005;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 28
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-