TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4887
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.05.1986
|
Konfirme Tarihi : |
17.06.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyve, sebze ve mamullerinde organik maddelerin parçalanması- Yaş metot |
Başlık (İng) :
|
Fruits, Vegetables and Derived Products- Decomposition of Organic Matter Prior to Analysis- Wet Method |
Kapsam :
|
Bu standard, verilen metot; meyve, sebze ve mamullerindeki metallerin tayininden önce organik maddelerin yaş metotla parçalanmasını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard the method consists in heating a test protion until all organic matter is decomposed and a clear solution is obtained, either with sulphuric acid and nitric acid and in certain cases with hydrogen peroxide, or with sulphuric acid and hydrogen peroxide, or with sulphuric acid and nnitric acid with the addition of perchloric acid. |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5515:1979 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5515 (1979)--; ISO 5515:1979 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5515:1979 EQV |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 4887 :1986 (TS 1489*TS 1491*TS 4888);; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |