TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 7952
|
|
Kabul Tarihi :
|
10.04.1997
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Meyveler, sebzeler ve bunlardan hazırlanan mamuller-Bakır tayini-Alevli atomik absorpsiyon spektrometrik metot |
Başlık (İng) :
|
Fruits, Vegetables and Derived Products-Determination of Copper Content-Method Using Flame Atomic Absorption Spectrometry |
Kapsam :
|
Bu standard meyvelerde, sebzelerde ve bunlardan hazırlanan ürünlerde bakır muhtevasının tayini için alevli atomik absorpsiyon metodunun (FMS) kullanımını kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a flame atomic absorption spectrometric method for the determination of the copper content of fruits, vegetables and derived products |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7952:1994 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7952--; ISO 7952-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 7952 |
ICS Kodu :
|
67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel) |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 7952 :1997 (ISO 5515(TS 4887));; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |