Tazele Standard Detayı ()
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 7952      
Kabul Tarihi : 10.04.1997
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Meyveler, sebzeler ve bunlardan hazırlanan mamuller-Bakır tayini-Alevli atomik absorpsiyon spektrometrik metot
Başlık (İng) : Fruits, Vegetables and Derived Products-Determination of Copper Content-Method Using Flame Atomic Absorption Spectrometry
Kapsam : Bu standard meyvelerde, sebzelerde ve bunlardan hazırlanan ürünlerde bakır muhtevasının tayini için alevli atomik absorpsiyon metodunun (FMS) kullanımını kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a flame atomic absorption spectrometric method for the determination of the copper content of fruits, vegetables and derived products
Yararlanılan Kaynak : ISO 7952:1994
Uluslararası Karşılıklar : ISO 7952--; ISO 7952--
Tercüme Edildiği STD : ISO 7952
ICS Kodu : 67.080.01 Meyveler, Sebzeler ve Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS ISO 7952 :1997 (ISO 5515(TS 4887));;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-