Yararlanılan Kaynak :
|
1)CANBAŞ, A. ve FENERCİOĞLU, H., 1984. Şalgam Suyu Üzerinde Bir Araştırma. Gıda 9(5):279-286. 2)FRANCIS, F, J., 1982. Analysis of Anthocyanins. In “Anthocyanins as Food Colors (Ed: P.Markakis). The Avi Publ. Comp. Inc. Conn. USA. 3)ANONYMOUS, 1989. Methods of Biochemical Analysis and Food Analysis (Citric acid: 139076). Boehringer Mannheim GmbH. Sandhofer Strasse 116, 6800 Mannheim 31 Germany. 4)ARTIK, N. ve VELİOĞLU, S. 1992. Meyve Suyunun Kimyasal Bileşimi, İşleme ve Depolama Sırasında Değişmesi. Meyve Suyu Endüstrisinde kalite Kontrol. Gıda Araştırma Fonu Yayın No. 1 Ankara. 5)CEMEROĞLU, B. 1982. Meyve Suyu Üretim Teknolojisi, Teknik Basım Sanayi Matbaası Ankara 6)CEMEROĞLU, B. 1992. Meyve ve Sebze İşleme Endüstrisinde Temel Analiz Metotları. Biltav Yayınları 02-2. Ankara. 7)EKŞİ, A., ARTIK, N ve KARADENİZ, F. 1992. Gıda Kontrol Mevzuatında Meyve Suyu (Gıda Tüzüğü, TSE Standardları, Codex Standardları, RSK Değerleri). Meyve Suyu Endüstrisinde Kalite Kontrol Gıda Araştırma Fonu Yayın No. 1 Ankara. 8)NAGY, S., CHEN, C.S and SHAW, P.E. 1993. Fruit Juice Processing Technology Ag Science Inc Auburndale, Florida USA. |