Tazele Standard Detayı ()
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 2284      
Kabul Tarihi : 18.04.2003
İptal Tarihi : 29.06.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Bulgur
Başlık (İng) : Boiled and pounded wheat
Kapsam : Bu standard bulguru kapsar
Kapsam (İng) : This standard covers boıled and pounded wheat
Yerini Aldığı : TS 2284 :1991;  
Yerine Geçen : TS 2284 :2009;  
Tadil Eden : TS 2284/T1 :2004;  TS 2284/T2 :2004;  TS 2284/T3 :2005;  TS 2284/T4 :2006;  TS 2284/T5 :2007;  
Yararlanılan Kaynak : 1-Elgün A ve Ertugay Z (1990) Tahıl İşleme Teknolojisi Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No:297 Ders Kitapları Serisi No.52, 482 sayfa, 2-Ercan R.Bulgur İşleme tekniği ve kimyasal bileşimi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Baılmamış ders notları, 3-Bayram M (2000) Bulgur around the world Cereal Foods World Vol 45. No.2 80-82, 4-Hayta M (2002) Bulgur quality as affected by drying methods journal of food science Vol 67 Nr 6, 2241-2244
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;  TS 1128 :1972;  TS 1135 ISO 712 :2001;  TS 1227 ISO 3310-1 :1996;  TS 1511 ISO 2171 :2000;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 6580 :1989;  TS 7703 EN ISO 4833 :2004;  TS EN 12955 :2003;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 12
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-