İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 2284
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.04.2003
|
İptal Tarihi :
|
29.06.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Bulgur |
Başlık (İng) :
|
Boiled and pounded wheat |
Kapsam :
|
Bu standard bulguru kapsar |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers boıled and pounded wheat |
Yerini Aldığı :
|
TS 2284 :1991; |
Yerine Geçen :
|
TS 2284 :2009; |
Tadil Eden :
|
TS 2284/T1 :2004; TS 2284/T2 :2004; TS 2284/T3 :2005; TS 2284/T4 :2006; TS 2284/T5 :2007; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1-Elgün A ve Ertugay Z (1990) Tahıl İşleme Teknolojisi Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları No:297 Ders Kitapları Serisi No.52, 482 sayfa, 2-Ercan R.Bulgur İşleme tekniği ve kimyasal bileşimi Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Baılmamış ders notları, 3-Bayram M (2000) Bulgur around the world Cereal Foods World Vol 45. No.2 80-82, 4-Hayta M (2002) Bulgur quality as affected by drying methods journal of food science Vol 67 Nr 6, 2241-2244 |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; TS 1128 :1972; TS 1135 ISO 712 :2001; TS 1227 ISO 3310-1 :1996; TS 1511 ISO 2171 :2000; TS 2104 :1975; TS EN ISO 3696 :1996; TS 6580 :1989; TS 7703 EN ISO 4833 :2004; TS EN 12955 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |