|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5362 EN ISO 1211
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.03.1997
|
İptal Tarihi :
|
30.12.2004 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
süt-Yağ muhtevasının tayini-Gravimetrik metot (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Milk-Determination of fat content-Gravimetric method (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, çiğ ve işlem görmüş süt, kısmen yağı alınmış süt ve diğer sütlerdeki yağ muhtevasının tayini için referans bir metoda dairdir. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the reference method for the determination of the fat content of raw and processed liquid milk, partly skimmed milk and skimmed milk in which no appreciable seperation or splitting of fat has acurred |
Yerini Aldığı :
|
TS 5362 :1987; |
Yerine Geçen :
|
TS 5362 EN ISO 1211 :2004; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 1211:1995 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 1211 (1984)--; EN ISO 1211(1995)--; BS EN ISO 1211--; NF V04-214 (NF EN ISO 1211)--; DIN EN ISO 1211--; EN ISO 1211:1995-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 1211:1995 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5362 EN ISO 1211 :1997 (ISO 707 (TS 2530)*ISO 3889 (TS 5227));; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|