Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5362 EN ISO 1211      
Kabul Tarihi : 4.03.1997
İptal Tarihi : 30.12.2004
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : süt-Yağ muhtevasının tayini-Gravimetrik metot (referans metot)
Başlık (İng) : Milk-Determination of fat content-Gravimetric method (Reference Method)
Kapsam : Bu standard, çiğ ve işlem görmüş süt, kısmen yağı alınmış süt ve diğer sütlerdeki yağ muhtevasının tayini için referans bir metoda dairdir.
Kapsam (İng) : This standard specifies the reference method for the determination of the fat content of raw and processed liquid milk, partly skimmed milk and skimmed milk in which no appreciable seperation or splitting of fat has acurred
Yerini Aldığı : TS 5362 :1987;  
Yerine Geçen : TS 5362 EN ISO 1211 :2004;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 1211:1995
Uluslararası Karşılıklar : ISO 1211 (1984)--; EN ISO 1211(1995)--; BS EN ISO 1211--; NF V04-214 (NF EN ISO 1211)--; DIN EN ISO 1211--; EN ISO 1211:1995--
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 1211:1995
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 5362 EN ISO 1211 :1997 (ISO 707 (TS 2530)*ISO 3889 (TS 5227));;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-