|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1864/T1
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.10.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Krema ve kaymak |
Başlık (İng) :
|
Cream and kaymak |
Kapsam :
|
Bu standard, krema, rekombine krema, rekonstitüe krema, fiziksel işlem görmüş kremalar, krema tozu, kaymağı kapsar. Afyon kaymağı ve bitkisel yağ esaslı köpük kremayı kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to cream which is defined in caluse 0.2.1. It does bot cover kaymak. |
Tadil Edilen :
|
TS 1864 :2008; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS ISO 5538 :2011; TS ISO 4832 :2010; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
1 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|