Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1864/T1      
Kabul Tarihi : 30.10.2014
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Krema ve kaymak
Başlık (İng) : Cream and kaymak
Kapsam : Bu standard, krema, rekombine krema, rekonstitüe krema, fiziksel işlem görmüş kremalar, krema tozu, kaymağı kapsar. Afyon kaymağı ve bitkisel yağ esaslı köpük kremayı kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to cream which is defined in caluse 0.2.1. It does bot cover kaymak.
Tadil Edilen : TS 1864 :2008;  
Yararlanılan Kaynak : -
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS ISO 5538 :2011;  TS ISO 4832 :2010;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 1
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) -