|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 5362 EN ISO 1211
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.12.2004
|
İptal Tarihi :
|
13.01.2011 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt - Yağ içeriği tayini - Gravimetrik yöntem (referans yöntem) |
Başlık (İng) :
|
Milk-Determination of fat content -Gravimetric method |
Kapsam :
|
Bu standard, sütün yağ içeriğinin tayini için referans yöntemi kapsar.Bu yöntem, lipolisiz dolayısıyla yağ parçalanması olmayan çiğ ve işlenmiş süt, kısmen yağı alınmış ve belirgin düzeyde yağ ayrılması gözlenmeyen veya yağsız süte uygulanabilir (Madde 8’deki nota bakınız). |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies the reference method for the determination of fat content of milk. The method is applicable to raw and processed liquid milk, partly skimmed milk and skimmed milk and in which no appreciable seperation or breakdown of fat due to lipolysis has occured. |
Yerini Aldığı :
|
TS 5362 EN ISO 1211 :1997; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 1211:2010 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 1211:2001 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 1211-EQV; ISO 1211-EQV; DIN EN ISO 1211-EQV; NF V04-214, NF EN ISO 1211 -EQV; BS EN ISO 1211-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 1211 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 5227 ISO 3889 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|