Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 5362 EN ISO 1211      
Kabul Tarihi : 30.12.2004
İptal Tarihi : 13.01.2011
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt - Yağ içeriği tayini - Gravimetrik yöntem (referans yöntem)
Başlık (İng) : Milk-Determination of fat content -Gravimetric method
Kapsam : Bu standard, sütün yağ içeriğinin tayini için referans yöntemi kapsar.Bu yöntem, lipolisiz dolayısıyla yağ parçalanması olmayan çiğ ve işlenmiş süt, kısmen yağı alınmış ve belirgin düzeyde yağ ayrılması gözlenmeyen veya yağsız süte uygulanabilir (Madde 8’deki nota bakınız).
Kapsam (İng) : This standard specifies the reference method for the determination of fat content of milk. The method is applicable to raw and processed liquid milk, partly skimmed milk and skimmed milk and in which no appreciable seperation or breakdown of fat due to lipolysis has occured.
Yerini Aldığı : TS 5362 EN ISO 1211 :1997;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 1211:2010 :2011;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 1211:2001
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 1211-EQV; ISO 1211-EQV; DIN EN ISO 1211-EQV; NF V04-214, NF EN ISO 1211 -EQV; BS EN ISO 1211-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 1211
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 5227 ISO 3889 :2001;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-