|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 2446
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.10.2015
|
İptal Tarihi :
|
30.09.2022 |
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt- Yağ muhtevası tayini |
Başlık (İng) :
|
Milk - Determination of fat content |
Kapsam :
|
Bu uluslar arası standard sütte yağ muhtevasının tayini için Gerber yöntemine dairdir. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies the Gerber method for the determination of the fat content of milk. |
Yerini Aldığı :
|
TS 8189 :1990; |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 19662 :2022; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 2446:2008 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 2446-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 2446 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
20 |
Fiyatı :
|
56,00 EURO (1.941,50 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|