|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 8968-1
|
|
Tercüme Tarihi :
|
14.01.2016
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Süt ve süt ürünleri-Azot içeriği tayini-Bölüm 1:Kjeldahl prensibi ve ham protein hesaplanması |
Başlık (İng) :
|
Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 1: Kjeldahl principle and crude protein calculation |
Kapsam :
|
Bu Uluslararası Standard, geleneksel ve blok parçalama yöntemi kullanılarak Kjeldahl prensibi ile süt ve süt ürünlerinin azot içeriği tayini ve ham proteininin hesaplaması için bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This International Standard specifies a method for the determination of the nitrogen content and crude
protein calculation of milk and milk products by the Kjeldahl principle, using traditional and block
digestion methods. |
Yerini Aldığı :
|
TS 8866 :1991; TS EN ISO 8968-1 :2002; TS EN ISO 8968-2 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 8968-1:2014 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 8968-1-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 8968-1 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 385 :2006; TS EN ISO 8655-3 :2004; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
30 |
Fiyatı :
|
403,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|