Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 8968-1      
Tercüme Tarihi : 14.01.2016
Kabul Tarihi : 29.04.2014
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Süt ve süt ürünleri-Azot içeriği tayini-Bölüm 1:Kjeldahl prensibi ve ham protein hesaplanması
Başlık (İng) : Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 1: Kjeldahl principle and crude protein calculation
Kapsam : Bu Uluslararası Standard, geleneksel ve blok parçalama yöntemi kullanılarak Kjeldahl prensibi ile süt ve süt ürünlerinin azot içeriği tayini ve ham proteininin hesaplaması için bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This International Standard specifies a method for the determination of the nitrogen content and crude protein calculation of milk and milk products by the Kjeldahl principle, using traditional and block digestion methods.
Yerini Aldığı : TS 8866 :1991;  TS EN ISO 8968-1 :2002;  TS EN ISO 8968-2 :2002;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 8968-1:2014
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 8968-1-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 8968-1
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS EN ISO 385 :2006;  TS EN ISO 8655-3 :2004;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 30
Fiyatı : 403,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) -