Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 7889      
Kabul Tarihi : 24.02.2004
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Yoğurt - Karakteristik mikroorganizmaların sayımı - 37oc’ta koloni sayım tekniği
Başlık (İng) : Yogurt – Enumeration of characteristic microorganisms –Colony-count technique at 37 oC
Kapsam : Bu standard, yoğurttaki karakteristik mikroorganizmaların 37 oC’ta koloni sayım tekniği ile sayımı için bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the enumeration of characteristic microorganisms in yogurt by means of the colony-count technique at 37 degrees Celsius
Yararlanılan Kaynak : ISO 7889:2003
Uluslararası Karşılıklar : ISO 7889-EQV; BS ISO 7889-EQV; IDF 177-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 7889
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.100.99 Diğer Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001;  TS 7894 ISO 7218 :2001;  TS 7895 EN ISO 8261 :2003;  
Cen/Cenelec : ISO
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 15
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-