|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS ISO 7889
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.02.2004
|
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yoğurt - Karakteristik mikroorganizmaların sayımı - 37oc’ta koloni sayım tekniği |
Başlık (İng) :
|
Yogurt – Enumeration of characteristic microorganisms –Colony-count technique at 37 oC |
Kapsam :
|
Bu standard, yoğurttaki karakteristik mikroorganizmaların 37 oC’ta koloni sayım tekniği ile sayımı için bir yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a method for the enumeration of characteristic microorganisms in yogurt by means of the colony-count technique at 37 degrees Celsius |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7889:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7889-EQV; BS ISO 7889-EQV; IDF 177-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 7889 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.100.99 Diğer Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; TS 7894 ISO 7218 :2001; TS 7895 EN ISO 8261 :2003; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
15 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|