|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1019
|
|
Kabul Tarihi :
|
8.01.2002
|
İptal Tarihi :
|
9.11.2020 |
Konfirme Tarihi : |
29.01.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Pastörize süt |
Başlık (İng) :
|
Pasteurized Milk |
Kapsam :
|
Bu standard, pastörize sütü kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers pasteurized milk. |
Yerini Aldığı :
|
TS 1019 :1988; |
Yerine Geçen :
|
TS 1019 :2020; |
Tadil Eden :
|
TS 1019/T1 :2009; TS 1019/T2 :2016; TS 1019/T3 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Anonymous 1995, Dairy Processing Handbook. Asperger. H. 1993, Microbiology of Pausteurized Milk. IDF. Bullet in No: 281 Robinson. R. K. 1983 Dairy Microbiology. Vol.1. App. Scr. Pub. Hd. London. |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1018 :1994; TS 8907 :1991; TS 8189 :1990; TS 2104 :1975; TS 545 :1967; TS 6931 :1989; TS ISO 6610 :1996; TS 6063 ISO 7251 :1996; TS 7895 EN ISO 8261 :2003; TS 7438 ISO 6579 :1996; TS 7725 ISO 4831 :1996; TS EN ISO 3696 :1996; TS 5362 EN ISO 1211 :1997; TS 2530 EN ISO 707 :1999; TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001; TS EN ISO 11816-1 :2002; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
14 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|