Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1019      
Kabul Tarihi : 8.01.2002
İptal Tarihi : 9.11.2020
Konfirme Tarihi : 29.01.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Pastörize süt
Başlık (İng) : Pasteurized Milk
Kapsam : Bu standard, pastörize sütü kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers pasteurized milk.
Yerini Aldığı : TS 1019 :1988;  
Yerine Geçen : TS 1019 :2020;  
Tadil Eden : TS 1019/T1 :2009;  TS 1019/T2 :2016;  TS 1019/T3 :2017;  
Yararlanılan Kaynak : Anonymous 1995, Dairy Processing Handbook. Asperger. H. 1993, Microbiology of Pausteurized Milk. IDF. Bullet in No: 281 Robinson. R. K. 1983 Dairy Microbiology. Vol.1. App. Scr. Pub. Hd. London.
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 1018 :1994;  TS 8907 :1991;  TS 8189 :1990;  TS 2104 :1975;  TS 545 :1967;  TS 6931 :1989;  TS ISO 6610 :1996;  TS 6063 ISO 7251 :1996;  TS 7895 EN ISO 8261 :2003;  TS 7438 ISO 6579 :1996;  TS 7725 ISO 4831 :1996;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 5362 EN ISO 1211 :1997;  TS 2530 EN ISO 707 :1999;  TS 6582-1 EN ISO 6888-1 :2001;  TS EN ISO 11816-1 :2002;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 14
Fiyatı : 280,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-