|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6579-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Besin zincirinin mikrobiyolojisi - Salmonella'nın tespiti, sayımı ve serotiplendirmesi için yatay yöntem - Bölüm 1: Salmonella spp. |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella - Part 1: Detection of Salmonella spp. (ISO 6579-1:2017) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
his document specifies a horizontal method for the detection of Salmonella. It is applicable to the following:— products intended for human consumption and the feeding of animals;— environmental samples in the area of food production and food handling;— samples from the primary production stage such as animal faeces, dust, and swabs. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 6785 :2015; TS EN ISO 6579 :2004; TS EN ISO 6579/T1 :2007; TS EN ISO 6579/AC :2006; TS EN ISO 6579/AC :2010; TS EN ISO 6579/A1 :2010; TS EN ISO 6579/A1 :2008; TS EN ISO 6579 :2005; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 6579-1:2017/A1 :2020; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6579-1:2017 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6579-1-EQV; ISO 6579-1-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
67 |
Fiyatı :
|
100,00 EURO (3.654,62 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|