|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 16649-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.10.2015
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Beta-Glucuronidase-Positive escherichia coli'nın sayımı için yatay yöntem-Bölüm 3: 5-Bromo-4-Chloro-3-İndolyl beta-D-Glucuronide kullanılarak aranması ve en muhtemel sayı tekniği |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of beta-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-ß-D-glucuronide |
Kapsam :
|
Bu standard; ß-glucuronidase positive Escherichia coli'nin önce (37 ± 1) °C, daha sonra (44 ± 1) °C'da inkübasyonunu sonrasında sıvı ortam kültür tekniği ve en muhtemel sayı tekniği ile aranması ve sayımı için yatay yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This part of ISO 16649 specifies a horizontal method for the detection and enumeration of ß-glucuronidase
positive Escherichia coli, by means of the liquid-medium culture technique and calculation of the most
probable number (MPN) after incubation at (37 ± 1) °C, then at (44 ± 1) °C. |
Yerini Aldığı :
|
TSE ISO/TS 16649-3:2005 :2012; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 16649-3:2015 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
TS EN ISO 16649-3-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
TS EN ISO 16649-3 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
23 |
Fiyatı :
|
60,00 EURO (2.080,18 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|