Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN ISO 16649-3      
Kabul Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Teknik Kurul
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıda zinciri mikrobiyolojisi-Beta-Glucuronidase-Positive escherichia coli'nın sayımı için yatay yöntem-Bölüm 3: 5-Bromo-4-Chloro-3-İndolyl beta-D-Glucuronide kullanılarak aranması ve en muhtemel sayı tekniği
Başlık (İng) : Microbiology of the food chain - Horizontal method for the enumeration of beta-glucuronidase-positive Escherichia coli - Part 3: Detection and most probable number technique using 5-bromo-4-chloro-3-indolyl-ß-D-glucuronide
Kapsam : Bu standard; ß-glucuronidase positive Escherichia coli'nin önce (37 ± 1) °C, daha sonra (44 ± 1) °C'da inkübasyonunu sonrasında sıvı ortam kültür tekniği ve en muhtemel sayı tekniği ile aranması ve sayımı için yatay yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This part of ISO 16649 specifies a horizontal method for the detection and enumeration of ß-glucuronidase positive Escherichia coli, by means of the liquid-medium culture technique and calculation of the most probable number (MPN) after incubation at (37 ± 1) °C, then at (44 ± 1) °C.
Yerini Aldığı : TSE ISO/TS 16649-3:2005 :2012;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 16649-3:2015
Uluslararası Karşılıklar : TS EN ISO 16649-3-EQV
Tercüme Edildiği STD : TS EN ISO 16649-3
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : en
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 23
Fiyatı : 60,00 EURO  (2.080,18 TL + %10 Kdv)
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-