Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 1864/T2      
Kabul Tarihi : 22.05.2017
Hazırlık Grubu : TK24: Gıda Teknik Komitesi
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Krema ve kaymak
Başlık (İng) : Cream and kaymak
Kapsam : Bu Standard, krema, rekombine krema, rekonstitüe krema, fiziksel işlem görmüş kremalar, krema tozu, kaymağı kapsar. Afyon kaymağı ve bitkisel yağ esaslı köpük kremayı kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard applies to cream which is defined in caluse 0.2.1. It does bot cover kaymak.
Tadil Edilen : TS 1864 :2008;  
Yararlanılan Kaynak : -
Uluslararası Karşılıklar : ---
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 3606 :2008;  TS EN ISO 707 :2009;  TS ISO 1738 :2015;  TS EN ISO 6579 :2005;  TS EN ISO 8968-1 :2014;  TS EN ISO 11290-1 :1997;  TS ISO 21528-2 :2012;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 5
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) -