|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1864/T2
|
|
Kabul Tarihi :
|
22.05.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
TK24: Gıda Teknik Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Krema ve kaymak |
Başlık (İng) :
|
Cream and kaymak |
Kapsam :
|
Bu Standard, krema, rekombine krema, rekonstitüe krema, fiziksel işlem görmüş kremalar, krema tozu, kaymağı kapsar. Afyon kaymağı ve bitkisel yağ esaslı köpük kremayı kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to cream which is defined in caluse 0.2.1. It does bot cover kaymak. |
Tadil Edilen :
|
TS 1864 :2008; |
Yararlanılan Kaynak :
|
- |
Uluslararası Karşılıklar :
|
--- |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3606 :2008; TS EN ISO 707 :2009; TS ISO 1738 :2015; TS EN ISO 6579 :2005; TS EN ISO 8968-1 :2014; TS EN ISO 11290-1 :1997; TS ISO 21528-2 :2012; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
5 |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|