|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 6211
|
|
Kabul Tarihi :
|
13.12.1988
|
İptal Tarihi :
|
22.10.2015 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Et ve et ürünleri-Muhtemel koliform ve muhtemel escherichia coli bakterilerinin aranması ve sayılması (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Meat and Meat Products-Detection and Enumeration of Presumptive Coliform Bacteria and Presumptive Escherichia Coli (Reference Method) |
Kapsam :
|
Bu standard, et ve et mamullerinde muhtemel koliform ve muhtemel E.coli aranması ve en muhtemel sayısının tespiti referans metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard method consists in mincing of a test sample and then maceration of a test portion with a sterile diluent. Preparation, from the macerate, of decimal dilutions, which are inoculated in triplicate into a liquid are inoculated in triplicate into a liquid selective medium. From the number of tubes showing gas production..... |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 4831 :2010; TS ISO 4832 :2010; TS ISO 7251 :2015; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 3811:1979 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 3811 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 3811 |
ICS Kodu :
|
67.120.10 Et ve Et Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 3135 ISO 3100-1 :1998; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|