|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-3
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.12.2017
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Besin zincirinin mikrobiyolojisi- Mikrobiyolojik muayene için deney numunelerinin, başlangıç suspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin hazırlanması - Bölüm 3: Balık ve balık ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of the food chain - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 3: Specific rules for the preparation of fish and fishery products (ISO 6887-3:2017) |
Kapsam :
|
- |
Kapsam (İng) :
|
This document specifies rules for the preparation of fish and fishery product samples and their suspension for microbiological examination when the samples require a different preparation from the methods described in ISO 6887-1. ISO 6887-1 defines the general rules for the preparation of the initial suspension and dilutions for microbiological examination. |
Yerini Aldığı :
|
TS EN ISO 6887-3 :2004; |
Tadil Eden :
|
TS EN ISO 6887-3/A1 :2021; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-3:2017 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6887-3-EQV; ISO 6887-3-EQV |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Cen/Cenelec :
|
CEN |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
30 |
Fiyatı :
|
72,00 EURO (2.737,38 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|