Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS ISO 11866-2      
Kabul Tarihi : 27.03.2002
İptal Tarihi : 23.10.2015
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt ve süt ürünleri- Muhtemel escherichia coli sayımı- Bölüm 2: 4- Metilumbelliferil b-D- Glukuronit (mug) kullanılarak en muhtemel sayı tekniği
Başlık (İng) : Milk and milk products- Enumeration of presumptive Escherichia Coli Part 2: Most probable number technique using 4- Methylumbelliferyl- B Glucuronide (MUG)
Kapsam : Bu standard, sıvı besi yerinde muhtemel Escherichia Coli sayımı için MUG ilave edilmiş sıvı besiyerine ekimi ve 30 C'da inkübasyonundan sonra en muhtemel sayı (EMS) tekniği ile gramdaki veya mililitredeki E.Coli sayısının hesaplanmasına dair bir metodu sağlar.
Kapsam (İng) : This standard, specifies a combined method for the enumeration of presumptive escherichia coli and of presumptive coliforms by means of a culture technique a liquid medium with mug and calculation of the number of presumptive escherichia coli/and or coliforms per gram or per mililitre by the most probable number (mpn) technique after inkubation at 30 C.
Yerine Geçen : TS ISO 11866-1 :2015;  TS ISO 11866-2 :2015;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 11866-2:1997
Uluslararası Karşılıklar : ISO 11866-2-EQV
Tercüme Edildiği STD : ISO 11866-2
ICS Kodu : 07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi ; 67.100.01 Süt ve Süt Ürünleri (Genel)
Atıf Yapılan STD : TS 7895 EN ISO 8261 :2003;  TS 7894 ISO 7218 :2001;  
Cen/Cenelec : -
Dili : tr, en, fr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 13
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-