Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 4967      
Kabul Tarihi : 18.11.1986
İptal Tarihi : 23.10.2015
Konfirme Tarihi : 16.08.2009
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Tahıl ve tahıl ürünleri- Toplam yağ miktarı tayini
Başlık (İng) : Cereals and Cereal Products- Determination of Total Fat Content
Kapsam : Bu standard, insan gıdası olarak kullanılan huhubat ve huhubat ürünlerinin (fırın ürünleri ve makarna dahil) toplam yağ miktarının tayinini kapsar.
Kapsam (İng) : This standard covers method consists in hydroyzing of a test portion by hydrochloric acid in the presence of ethanol and formic acid, after any grinding required, then extracting of the fat by hexane in a special flask, removing of the solvent and weighing that residue thus obtained.
Yerine Geçen : TS EN ISO 11085 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 7302:1982
Uluslararası Karşılıklar : ISO 7302 (1982)--; ISO 7302:1982 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 7302:1982 EQV
ICS Kodu : 67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 545 :1967;   : (TS 1135:19.03.1991);;  TS 1335 :1973;  TS 1510 :1974;  TS 2104 :1975;  TS EN ISO 6540 (Eski no:TS 3977) :1983;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 8
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-