|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 4967
|
|
Kabul Tarihi :
|
18.11.1986
|
İptal Tarihi :
|
23.10.2015 |
Konfirme Tarihi : |
16.08.2009 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Tahıl ve tahıl ürünleri- Toplam yağ miktarı tayini |
Başlık (İng) :
|
Cereals and Cereal Products- Determination of Total Fat Content |
Kapsam :
|
Bu standard, insan gıdası olarak kullanılan huhubat ve huhubat ürünlerinin (fırın ürünleri ve makarna dahil) toplam yağ miktarının tayinini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers method consists in hydroyzing of a test portion by hydrochloric acid in the presence of ethanol and formic acid, after any grinding required, then extracting of the fat by hexane in a special flask, removing of the solvent and weighing that residue thus obtained. |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 11085 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 7302:1982 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 7302 (1982)--; ISO 7302:1982 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 7302:1982 EQV |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 545 :1967; : (TS 1135:19.03.1991);; TS 1335 :1973; TS 1510 :1974; TS 2104 :1975; TS EN ISO 6540 (Eski no:TS 3977) :1983; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
8 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|