|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 1019
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.02.1988
|
İptal Tarihi :
|
8.01.2002 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Pastörize süt |
Başlık (İng) :
|
Pasteurized Milk |
Kapsam :
|
Bu standard, pastörize sütü kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to pasteurized milk. |
Yerine Geçen :
|
TS 1019 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
Diliello, R.Leo (1982) Methods in food and Dairy Microbilog the AVI Pub.Company Inc. Westport Connecticut, Speck.L.Marvin Compendium of Methods for the Mikrobiologial Examination of Foods American Public Heatlth Assocition 1015 Eiğhteen Street NW. Washington DC 20036 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1019 :1988 (TS 1018*TS 1331*TS 5362);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|