Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS EN 13806      
Tercüme Tarihi : 23.03.2004
Kabul Tarihi : 11.11.2002
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Gıdalar - Eser elementlerin tayini - Basınç altında parçalamadan sonra soğuk buhar atomik absorpsiyon spektrometrisi (sbaas) ile cıva tayini
Başlık (İng) : Foodstuffs – Determination of trace elements – Determination of mercury by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion
Kapsam : Bu standard, gıdalarda bulunan cıvanın, basınç altında parçalama işleminden sonra, soğuk buhar atomik soğurma spektrometrisi (SBASS) ile tayinine ilişkin bir yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a method for the determination of mercury in foodstuffs by cold-vapour atomic absorption spectrometry (CVAAS) after pressure digestion.
Yararlanılan Kaynak : EN 13806:2002
Uluslararası Karşılıklar : EN 13806-EQV; DIN EN 13806 -EQV; NF V03-082, NF EN 13806 -EQV; BS EN 13806:2002 -EQV
Tercüme Edildiği STD : EN 13806
ICS Kodu : 67.050 Gıda Ürünleri İçin Genel Deney Metodları ve Analizleri *Duyusal Analizler, bkz. 67.240
Atıf Yapılan STD : TS EN 13804 :2002;  TS EN 13805 :2002;  
Cen/Cenelec : CEN
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 10
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-