|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 9497 EN ISO 5764
|
|
Kabul Tarihi :
|
23.03.2004
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt - Donma noktası tayini - Termistör kriyoskop yöntemi (referans yöntem) |
Başlık (İng) :
|
Milk – Determination of freezing point – Thermistor cryoscope method (Reference method) |
Kapsam :
|
Bu standard, ham, pastörize, UHT işlemine tâbi tutulmuş veya sterilize edilmiş tam yağlı süt, kısmen yağı alınmış süt veya yağı alınmış sütlerin donma noktasının termistör kriyoskop kullanılarak tayini için bir referans yöntemi kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard specifies a reference method for the determination of the freezing point of raw,pastorized,UHT-treated of sterilized whole milk,partially skimmed milk by using a thermistor cryoscope. |
Yerini Aldığı :
|
TS 9497 :1991 (-);; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 5764 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 5764:2002 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 5764-EQV; DIN EN ISO 5764 -EQV; NF V04-205, NF EN ISO 5764 -EQV; BS EN ISO 5764-EQV; IDF 108-EQV; ISO 5764-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 5764 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 1491 EN ISO 1042 :2002; TS EN ISO 3696 :1996; TS 4679 :1986; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
18 |
Fiyatı :
|
250,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|