Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 9497 EN ISO 5764      
Kabul Tarihi : 23.03.2004
İptal Tarihi : 19.01.2010
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt - Donma noktası tayini - Termistör kriyoskop yöntemi (referans yöntem)
Başlık (İng) : Milk – Determination of freezing point – Thermistor cryoscope method (Reference method)
Kapsam : Bu standard, ham, pastörize, UHT işlemine tâbi tutulmuş veya sterilize edilmiş tam yağlı süt, kısmen yağı alınmış süt veya yağı alınmış sütlerin donma noktasının termistör kriyoskop kullanılarak tayini için bir referans yöntemi kapsar.
Kapsam (İng) : This standard specifies a reference method for the determination of the freezing point of raw,pastorized,UHT-treated of sterilized whole milk,partially skimmed milk by using a thermistor cryoscope.
Yerini Aldığı : TS 9497 :1991 (-);;  
Yerine Geçen : TS EN ISO 5764 :2010;  
Yararlanılan Kaynak : EN ISO 5764:2002
Uluslararası Karşılıklar : EN ISO 5764-EQV; DIN EN ISO 5764 -EQV; NF V04-205, NF EN ISO 5764 -EQV; BS EN ISO 5764-EQV; IDF 108-EQV; ISO 5764-EQV
Tercüme Edildiği STD : EN ISO 5764
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 1491 EN ISO 1042 :2002;  TS EN ISO 3696 :1996;  TS 4679 :1986;  
Cen/Cenelec : CEN/ISO
Dili : tr, en, fr, de
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 18
Fiyatı : 250,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-