|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 7436
|
|
Kabul Tarihi :
|
19.09.1989
|
İptal Tarihi :
|
14.07.2011 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt ve süt mamulleri-Fotometrik metotla bakır tayini (referans metot) |
Başlık (İng) :
|
Milk and Milk Products-Determination of Copper Content-Photometric Reference Method |
Kapsam :
|
Bu standard, süt ve süt mamullerinde fotometrik olarak bakır tayinine ait referans metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard applies to milk skimmed milk, whey, buttermilk, evaporated milk, sweetened condensed milk, dried whole and skimmed milk, cream and butter, butterfat, ice-cream, hard and soft cheese of various ages and processed cheese, caseins, caseinates and coprecipitates. The principle of determination consists in digesting the org |
Yerine Geçen :
|
TS ISO 5738 :2011; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5738:1980 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5738-EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5738 |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS EN ISO 707 :2009; |
Cen/Cenelec :
|
- |
Dili :
|
tr, en, fr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
12 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|