|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 10935
|
|
Kabul Tarihi :
|
24.04.1993
|
Konfirme Tarihi : |
14.11.2023 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Yoğurt yapım kuralları |
Başlık (İng) :
|
Rules of Yoghurt Manufacture |
Kapsam :
|
Bu standard, yoğurt yapım kurallarını kapsar. Süzme yoğurt yapım kurallarını kapsar. Süzme yoğurdu, pastörize, kurutulmuş ve dondurulmuş yoğurt yapım kurallarını kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers the rules of yoghurt manufacture. It does not cover the pasteurized, dehydrated frozen, filtered yoghurt manufacture rules. |
Yararlanılan Kaynak :
|
Tamime, A.Y., Robinson, R.K., 1985, Yoğhurt Science and Technology, England, Pergamon Press Ltd. 431 P., RASIC, J.L., KURMANN, J.A,, 1978, Yoghurt. Copenhagen Technical Dairy Puplishing House, 427 p.,YÖNEY Z., 1979. Yoğurt Teknolojisi, A.Ü.Ziraat Fakültesi Yayınları No: 715 101 sf. |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 10935 :1993 (TS 1018*TS 1019*TS 1329*TS 1330*TS 1331*TS 1864*TS 4806*TS 7790*TS 11077);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
7 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|