Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 10935      
Kabul Tarihi : 24.04.1993
Konfirme Tarihi : 14.11.2023
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : U (Yürürlükteki Standard/Standard)
Başlık : Yoğurt yapım kuralları
Başlık (İng) : Rules of Yoghurt Manufacture
Kapsam : Bu standard, yoğurt yapım kurallarını kapsar. Süzme yoğurt yapım kurallarını kapsar. Süzme yoğurdu, pastörize, kurutulmuş ve dondurulmuş yoğurt yapım kurallarını kapsamaz.
Kapsam (İng) : This standard covers the rules of yoghurt manufacture. It does not cover the pasteurized, dehydrated frozen, filtered yoghurt manufacture rules.
Yararlanılan Kaynak : Tamime, A.Y., Robinson, R.K., 1985, Yoğhurt Science and Technology, England, Pergamon Press Ltd. 431 P., RASIC, J.L., KURMANN, J.A,, 1978, Yoghurt. Copenhagen Technical Dairy Puplishing House, 427 p.,YÖNEY Z., 1979. Yoğurt Teknolojisi, A.Ü.Ziraat Fakültesi Yayınları No: 715 101 sf.
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 10935 :1993 (TS 1018*TS 1019*TS 1329*TS 1330*TS 1331*TS 1864*TS 4806*TS 7790*TS 11077);;  
Dili : tr
Renk Durumu :
Uygulama Durumu : Yürürlükte
Sayfa Sayısı : 7
Fiyatı : 150,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-