|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 12000
|
|
Kabul Tarihi :
|
4.04.1996
|
İptal Tarihi :
|
19.01.2010 |
Konfirme Tarihi : |
16.12.2005 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Ekmek-300 gram |
Başlık (İng) :
|
Bread-300 Gram |
Kapsam :
|
Bu standard ekmeklik buğday unundan (TS 4500) yapılmış tip ekmeği kapsar. Diyet kepekli tuzsuz ve çeşitli ekmekler ile diğer katkı maddelerini ihtiva eden ekmekleri kapsamaz. |
Kapsam (İng) :
|
This standard covers public type bread which is produce with wheat flour for bread (ts 4500) does not cover bread which is diet special kind of bread, without salt with bran and bread with additives. |
Yerine Geçen :
|
TS 5000 :2010; |
Yararlanılan Kaynak :
|
1-Pomeranz, Y. 1971 Wheat Chemistry and Technology. AACC Inc.St. Paul, MN, USA.*2-Hoseney, R.C. 1994. Principles of Cereal Science and Technology. AACC Inc. St. Paul, MN, USA.* 3-Pomeranz, Y. 1985. Functional Properties of Food Components. Academic Press Inc. Orlando, Florida.* 4-Sharf, J.M. 1966. Recommended Methods For theMicrobiolagical Examination of Foods. 2nd Ed, P. 164. American Public Health Assoc.New York* 5-Anonymous, 1971 Standard Methoden Fur Getreide Mehl Und Brot. S. Erweiterte Auf |
ICS Kodu :
|
67.060 Tahıllar,Baklagiller ve Ürünleri |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
34 |
Fiyatı :
|
280,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|