|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 8968-1
|
|
Kabul Tarihi :
|
29.04.2014
|
Hazırlık Grubu :
|
Teknik Kurul |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Süt ve süt ürünleri-Azot içeriği tayini-Bölüm 1:Kjeldahl prensibi ve ham protein hesaplanması |
Başlık (İng) :
|
Milk and milk products - Determination of nitrogen content - Part 1: Kjeldahl principle and crude protein calculation |
Kapsam :
|
|
Kapsam (İng) :
|
ISO 8968-1|IDF 20-1:2014 specifies a method for the determination of the nitrogen content and crude protein calculation of milk and milk products by the Kjeldahl principle, using traditional and block digestion methods. The methods are applicable to: liquid cow's (whole, partially skimmed or skimmed milk), goat's and sheep's whole milk; hard, semi-hard and processed cheese; dried milk and dried milk products (including milk-based infant formulae, milk protein concentrate, whey protein concentrate, casein and caseinate). The methods are not applicable to samples containing ammonium caseinate. |
Yerini Aldığı :
|
TS 8866 :1991; TS EN ISO 8968-1 :2002; TS EN ISO 8968-2 :2002; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 8968-1:2014 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 8968-1-EQV; ISO 8968-1-EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
en |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
31 |
Fiyatı :
|
72,00 EURO (3.226,32 TL + %10 Kdv) |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|