Logo
 
Standard Arama
Standard Arama Sisteme Giriş
Standard Detayı
İptal Standard
TÜRK STANDARDI
TS No : TS 9497      
Kabul Tarihi : 30.09.1991
İptal Tarihi : 23.03.2004
Hazırlık Grubu : Mamul Gıdalar İhtisas Grubu
Doküman Tipi :
Yürürlük Durumu : H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard)
Başlık : Süt- Donma noktası tayini- Termistör kriyoskop metodu
Başlık (İng) : Milk- Determination of Freezing Point- Thermistor Cryoscope Method
Kapsam : Bu standard, termistör kritoskop ile sütün donma noktasının tayini metodunu kapsar.
Kapsam (İng) : This standard is applicable to raw pasteurized UHT-treated or sterilized whole milk, partly skimmed and skimmed milk. The principale consists in supercooling a test portion of the milk to the appropriate temperature, depending on the instrument, and inducing the crystallization by mechanical vibration which causes the temp
Yerine Geçen : TS 9497 EN ISO 5764 :2004 (-);;  
Yararlanılan Kaynak : ISO 5764:1987
Uluslararası Karşılıklar : ISO 5764 (1987)--; ISO 5764:1987 EQV--
Tercüme Edildiği STD : ISO 5764:1987 EQV
ICS Kodu : 67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri
Atıf Yapılan STD : TS 9497 :1991 (TS 2530*TS 4679);;  
Dili : tr
Renk Durumu : Siyah-Beyaz
Uygulama Durumu : Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard)
Sayfa Sayısı : 11
Fiyatı : 185,00 TL + %10 Kdv
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW)-