|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 9497
|
|
Kabul Tarihi :
|
30.09.1991
|
İptal Tarihi :
|
23.03.2004 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Süt- Donma noktası tayini- Termistör kriyoskop metodu |
Başlık (İng) :
|
Milk- Determination of Freezing Point- Thermistor Cryoscope Method |
Kapsam :
|
Bu standard, termistör kritoskop ile sütün donma noktasının tayini metodunu kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard is applicable to raw pasteurized UHT-treated or sterilized whole milk, partly skimmed and skimmed milk. The principale consists in supercooling a test portion of the milk to the appropriate temperature, depending on the instrument, and inducing the crystallization by mechanical vibration which causes the temp |
Yerine Geçen :
|
TS 9497 EN ISO 5764 :2004 (-);; |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5764:1987 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5764 (1987)--; ISO 5764:1987 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5764:1987 EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 9497 :1991 (TS 2530*TS 4679);; |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
11 |
Fiyatı :
|
185,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|