|
Standard Detayı
|
İptal Standard TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS EN ISO 6887-2
|
|
Kabul Tarihi :
|
25.12.2008
|
İptal Tarihi :
|
18.12.2017 |
Hazırlık Grubu :
|
Mamul Gıdalar İhtisas Grubu |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
H (İptal Edilmiş Standard/Withdrawn standard) |
Başlık :
|
Gıda ve hayvan yemleri mikrobiyolojisi - Deney numunelerinin, başlangıç süspansiyonunun ve ondalık seyreltilerin mikrobiyolojik muayene için hazırlanması - Bölüm-2:Et ve et ürünlerinin hazırlanması için özel kurallar |
Başlık (İng) :
|
Microbiology of food and animal feeding stuffs - Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination - Part 2: Specific rules for the preparation of meat and meat products |
Kapsam :
|
Bu standardda ISO 6887-1’de belirtilen metottan farklı olarak, mikrobiyolojik deneyler için et ve et ürünlerinin örnekleri ve süspansiyonlarının hazırlanması için özel kuralları kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
The standard specifies specific rules for the preparation of the test samples and initial suspension of meat and meat products |
Yerini Aldığı :
|
TS 8126 :1990; TS EN ISO 6887-2 :2004; |
Yerine Geçen :
|
TS EN ISO 6887-2 :2017; |
Yararlanılan Kaynak :
|
EN ISO 6887-2:2003 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
EN ISO 6887-2-EQV; ISO 6887- 2-EQV; DIN EN ISO 6887-2 -EQV; BS EN ISO 6887-2-EQV; NF V08-010-2, NF EN ISO 6887-2 -EQV |
Tercüme Edildiği STD :
|
EN ISO 6887-2 |
ICS Kodu :
|
07.100.30 Gıda Mikrobiyolojisi |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 6235 EN ISO 6887-1 :2001; TS 7894 ISO 7218 :2001; |
Cen/Cenelec :
|
CEN/ISO |
Dili :
|
tr, en, fr, de |
Renk Durumu :
|
|
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükten kaldırıldı (Withdrawn Standard) |
Sayfa Sayısı :
|
17 |
Fiyatı :
|
360,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) |
- |
|