|
Standard Detayı
|
TÜRK STANDARDI
|
TS No :
|
TS 11360
|
|
Kabul Tarihi :
|
27.04.1994
|
Hazırlık Grubu :
|
Milletlerarası Standardlar Özel Daimi Komitesi |
Doküman Tipi :
|
|
Yürürlük Durumu :
|
U (Yürürlükteki Standard/Standard) |
Başlık :
|
Süt-Protein tayini-Amido siyahı-Protein kompleksi metodu (rutin metot) |
Başlık (İng) :
|
Milk-Determination of Protein Content-Amido Black Dye Binding Method |
Kapsam :
|
Bu standard, sütle proteinin amido siyahı-protein kompleksi metodu ile rutin olarak tayinini kapsar. |
Kapsam (İng) :
|
This standard, describes the amidoblack dye-binding method used as a routine method, for the determination of the protein content of milk |
Yararlanılan Kaynak :
|
ISO 5542:1984 |
Uluslararası Karşılıklar :
|
ISO 5542 (1984)--; ISO 5542:1984 EQV-- |
Tercüme Edildiği STD :
|
ISO 5542:1984 EQV |
ICS Kodu :
|
67.100.10 Süt ve İşlem Görmüş Süt Ürünleri |
Atıf Yapılan STD :
|
TS 2530 :1977; |
Cen/Cenelec :
|
ISO |
Dili :
|
tr |
Renk Durumu :
|
Siyah-Beyaz |
Uygulama Durumu :
|
Yürürlükte |
Sayfa Sayısı :
|
10 |
Fiyatı :
|
150,00 TL + %10 Kdv |
Çakışan Standart Varsa İptal Tarihi (DOW) | - |
|